Guestbook

Leave your message here about your experiences with henna and Hennali!

 

Schrijf een bericht voor in het Gastenboek!

 
 
 
 
It might be that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
19 entries.
Amina wrote on 16 February 2019 at 21:32:
Wat een geweldige kinderfeest. Jordana heeft de meisjes begeleidt. Ze waren heel de middag bezig. Bedankt Jordana . Echt een aanrader.
Aimée wrote on 15 January 2018 at 10:28:
Super veel geleerd tijdens de workshop! Jordana heeft veel geduld en laat alles uitgebreid zien. Ze heeft veel kennis over haar producten. Fijn dat dit bedrijf alleen met biologische producten werkt zonder chemicaliën!
Ying de Jong wrote on 17 May 2017 at 13:42:
Hennali wordt momenteel gerund door Jordana. Ze is een vriendin die ik al sinds de middelbare school ken, en dus weet ik wat haar vaardigheden waren in het zetten van henna van toen tot nu. Ze kan nu met de juiste tools snel te werk gaan en de henna ook nog eens mooi aanbrengen. Ik heb ooit gevraagd of ze vissen kon zetten, en die heb ik nu omgewerkt tot een echte tattoo.
Özlem wrote on 7 February 2017 at 17:57:
Ik vind de manier waarop Jordana werkt erg fijn. Tijdens de workshop is zij erg geduldig en kan zij goed uitleggen. En ze kan heel mooi henna zetten!
Floor Brugman wrote on 31 January 2016 at 17:53:
Bij alle kinderen was de henna mooi geworden. En iedereen vond het super leuk!!
Zus ten Holt wrote on 27 January 2016 at 07:58:
Ik was ook op dat feestje van Anouk en het was echt super leuk een hele erge aanrader! Groetjes, Zus
Anouk Nelis wrote on 23 January 2016 at 14:08:
Carli, wij hebben een super leuk gezellig feestje met je gehad.
En alle henna handen waren de volgende dag allemaal super gelukt!
Dank je wel. Gr Anouk
Annerozalie wrote on 31 December 2015 at 11:15:
Ik had mijn partijtje bij u en iedereen had het zoo naar zijn zin! Het was leuk een leerzaam en de henna tattoos zijn super mooi gewoorden. Echt iets om aan te raden! Groetjes, Anne
Amber wrote on 3 July 2015 at 09:58:
Het was een super leuk feestje!! Echt de moeite waard!!
Vrijgezellenfeest 28-03-15 wrote on 29 March 2015 at 11:47:
Wij hebben met in totaal 12 dames een super leuke en informatieve henna workshop gehad, verzorgt door Carli.

Super interessant en helemaal top!
Francesca De Ritis wrote on 23 March 2015 at 09:21:
Super Leuk en gezellige feest!
Alle kinderen vonden het heel heel leuk, ze zijn meer dan 2 uur druk geweest en iedereen had een mooie henna op zijn hand!
Birgitta wrote on 15 February 2015 at 21:04:
Wat een leuk feestje had mijn dochter vandaag! Door Carli heel goed verzorgd:

Interessant om ook de achtergrond van henna te weten, hoe wordt het gemaakt, hoe ruikt het als het gedroogd is of als het poeder is en hoe maak je er uiteindelijk de henna van. Vooral ook leuk om er niet alleen tekeningen op je hand mee te maken, maar ook bv een mooi schilderijtje of waxinelichtje versieren. Kortom zeer geslaagd!
Dewi Bakker wrote on 14 February 2015 at 13:04:
Ik heb een ontzettend leuk Henna feestje gevierd afgelopen woensdag. Ik werd 12 jaar en vierde het met 6 vriendinnen. Carli was heel erg aardig en legde alles super goed uit. De henna tekening op mijn hand is superrrr mooi. Ik vond het een super feest!
Dunya en Els wrote on 13 February 2015 at 10:59:
Het kinderfeestje was geweldig. Iedereen was enorm enthousiast. Carli was heel erg aardig, legde alles rustig en duidelijk uit. Gezellige ontspannen sfeer, de tijd vloog om. De henna tekeningen waren prachtig mooi. We gaan vast nog een keer een workshop volgen. Wij kunnen het iedereen aanbevelen. Bedankt Carli!
Amber wrote on 4 January 2015 at 19:00:
Ik vond het kinderfeestje heel leuk, en de henna op mijn hand is mooi! En ik vond het fijn dat alles goed en duidelijk werd verteld. Ik heb echt zin gekregen om door te gaan met henna!
Henrike wrote on 1 January 2015 at 13:25:
Zaterdagochtend. Ik en een vriendin gaan een workshop Henna bij Carli doen. Ik weet eigenlijk nog niet zo goed wat ik moet verwachten. In het huis van Carli zorgen de relikwieen van haar verre reizen direct voor een exotische sfeer. Na een heerlijke kop chai thee starten we met de workshop. Carli's kennis van Henna wordt al snel duidelijk wanneer ze ons verhalend meeneemt in de wereld van de henna; van de geschiedenis tot en met de verschillende culturele uitingsvormen ervan. Na een heerlijke biologische lunch mogen we zelf aan de slag. Hoewel deze kunstvorm er wat intimiderend kan uit zien, hoef je geen crea bea te zijn om deze workshop te volgen. Naast het creeren van je eigen vormen, laat Carli je o.a. verschillende hennavormen zien om te oefenen. Al met al hebben wij een superleuke en leerzame dag gehad. Een enorme thumbs up! Bedankt Carli!
Iris wrote on 31 December 2014 at 09:36:
Het verjaardagsfeestje voor mijn dochter Mila was heel goed verzorgd! De meiden hebben tijdens de workshop veel geleerd en het ontzettend naar de zin gehad. De schilderingen op hun handen zijn erg mooi geworden en op school vonden ze het prachtig om te zien. Zo'n feestje is origineel, dus zeker aan te raden!!

Nogmaals bedankt!

Groeten,
Iris
Mohammed wrote on 17 November 2014 at 16:53:
De uitgebreide workshop was heel bijzonder, interessant en leuk om te doen. Fijn om zoveel te leren en uit te proberen. Carli wist waar ze over sprak en een gezellige en open sfeer te creëren. De workshop was alweer twee weken geleden, maar de prachtige hennaversiering draag ik nog steeds op mijn handen als herinnering aan een mooie ervaring.

Aanrader!
Monique Crooij wrote on 18 September 2014 at 12:27:
Afgelopen dinsdag heb je een enorm leuk feestje verzorgd voor Rosa! Zij en haar vriendinnen vonden het superleuk en zijn heel blij met de henna kunstwerken die jij op hun handen hebt gemaakt. Een vriendinnetje vindt het nog steeds "het leukste feestje dat ze ooit gehad heeft"......
Ik vind het echt een aanrader!
Groetjes, Monique Crooij